Bioslimming

 

 

Bioslimming is de nieuwe detox en afslank formule die cellulitis minder zichtbaar maakt, de huid verstevigt, striae reduceert en de contouren van het lichaam strakker maakt. Dit gebeurt allemaal in één behandeling. Tijdens de Bioslimming behandeling worden verschillende pakkingen gecombineerd met bindweefselmassage op het lichaam. De massage zorgt voor het verder afbreken van vetophopingen en stimuleert het lymfe systeem om de afvalstoffen verder af te voeren. In combinatie met sport en gezonde voeding is Bioslimming dé manier om een goed gevormd lichaam te hebben en te behouden. 

 

De resultaten zijn verbluffend! Wilt u zelf ervaren wat een Bioslimming behandeling voor u doet? Laat dan bij ons voor -en na foto’s maken om te ervaren wat voor verschil één behandeling op uw lichaam heeft.

De behandeling ziet er als volgt uit. Allereerst worden er foto's genomen om zodoende goed het voor -en na verschil te kunnen zien.

Na het nemen van de foto's neemt u plaatst op de behandeltafel en wordt de eerste laag aangebracht en ingemasseerd. Dit is de detox laag. Deze zorgt door de o.a. toegevoegde algen extracten voor een detox werking, een betere doorbloeding en voor het verstevigen van de huid. 

De tweede laag wordt eveneens ingemasseerd. Deze heeft door de cafeïne, de thermo agents en de algen een sterk cellulitis reducerend en vet afbrekende werking. De werking van de bindweefselmassage versterkt de doorbloeding, bevordert de vetafbraak en verstevigt de huid. 

Na de tweede laag wordt u afgedekt met folie zodat uw lichaam goed de warmte kan vasthouden. 

Hierna volgt de laatste pakking. 
Deze wordt stevig ingemasseerd en zal voor een intense koude beleving zorgen door o.a. de actieve menthol thermo agents. 
Aansluitend krijgt uw lichaam de kans om zelfstandig op te warmen. Het drinken van enkel koude dranken wordt sterk aanbevolen in het eerste uur na de behandeling. Het raadzaam pas na enkele uren te douchen, zodat de actieve ingrediënten van de Bioslimming nog meerdere uren kunnen doorwerken in uw huid. Voor het beste resultaat raden wij aan de behandeling 6 keer te herhalen.Voor meer informatie over de Bioslimming verwijzen we u graag door naar www.bioslimming.nl