Behandelingen

Skin revival

Door een nauwe samenwerking met diverse specialisten is een nieuw concept ontwikkeld voor huidverbetering waardoor de huid letterlijk opleeft. Door vooraf de huid goed te stimuleren

Bioslimming

Bioslimming is de nieuwe detox en afslank formule die zowel cellulitis minder zichtbaar maakt, de huid verstevigt, striae reduceert en tevens de contouren van het lichaam strakker maakt.

Gezichtsbehandeling

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de huid goed wil laten reinigen en verzorgen. De inhoud en het verloop van de behandeling zijn voor een groot deel afhankelijk van uw wensen.


Bindweefselmassage

Deze gezichtsbehandeling is de meest natuurlijke manier om uw huid een verjongingskuur te geven.De speciale technieken van de hannah bindweefselmassage stimuleren de cellen in uw huid om extra collageen aan te maken.

Chemische peelingen

Een chemische peeling is geschikt voor mensen die grove poriën, littekens, fijne lijntes en pigmentvlekken willen laten verminderen. Het kan ook een indicatie zijn bij een onzuivere huid.

Massage

Lichaamsmassage is geschikt voor iedereen die zijn spieren wil laten ontspannen en doorbloeden. Maar, ook wanneer u mentaal tot rust wilt komen is lichaamsmassage aan te raden, want door stress gaan spieren vastzitten.

Voetmassage

Tijdens een voetmassage worden de voeten gemasseerd en komen alle belangrijke drukpunten aan bod. De voetmassage zorgt voor zowel fysieke als mentale ontspanning. Het is aan te raden om deze vorm van massage te combineren met een lichaamsmassage.

Definitief ontharen

Ontharen door middel van MedCos IPL is een definitieve ontharing methode waarbij, door middel van flitslichten, ongewenste haargroei voor goed wegblijft. IPL ontharingsmethode is het ontharen door middel van flitslichten.

Harsen

Harsen is een ideale manier om voor een langere tijd van gezichts- of lichaamsbeharing af te komen. Voor het harsen maken wij gebruik van ongeparfumeerde azuleenhars of hars op sojabasis. Deze harstypen geven voor zover bekend geen allergische reactie.

Wimperextensions

Wimperextensions zijn voor iedereen die langere en vollere wimpers wil maar het is ook ideaal wanneer u altijd opgemaakte ogen wilt hebben, zonder dat de make-up uitloopt of afgeeft.

Workshop bindweefsel
Workshop Bindweefselmassage Bij Jezelf

Leer hoe je thuis de bindweefselmassage kunt inzetten om je huid te onderhouden tussen de behandelingen door.

Mesotherapie

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die voor het beste resultaat in kuurverband wordt toegepast (6 weken). Hierbij worden onder andere hyaluronzuur, vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen.